Werkwijze

U bent op zoek naar gordijnen? Er is een grote kans dat u niet weet waar te beginnen of dat u inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet. Door onze werkwijze op afspraak, nemen wij de tijd voor u en bespreken uitvoerig alle mogelijkheden. Zo voorkomen wij teleurstellingen en bieden u een product dat perfect is in zowel kwaliteit als creativiteit. Voor het eerste gesprek werkt dit het beste in de winkel. Met uw meegebrachte verfstalen, stukjes tapijt, strookjes parket, kussentjes van de bank, foto’s etc. kunnen we prachtige combinaties maken. Buiten uw eigen ideeën zullen wij u ook andere verassende mogelijkheden voorstellen. Doordat wij een eigen atelier hebben zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Een afspraak bij u thuis

Daarna bieden wij u tevens de mogelijkheid om een afspraak bij u thuis te maken. Wij kunnen dan samen met u uw gehele interieur bekijken en de uitgezochte stalen daarmee vergelijken. Er kan dan ook gemeten worden.

Een offerte op maat

U kunt op ieder moment een offerte krijgen. Er wordt rekening gehouden met ieders budget en we bepalen van tevoren de levertijd. Bovendien kan er voor gekozen worden om het complete product bij u te plaatsen.